Светло

ДВД ПЛУС има софистицирана опрема за светло. Опремата која ја нудиме е компатибилна за секаков вид на настани. Нашиот тим од светло дизајнери имаат искуство во реализација на концерти, фестивали, конференции, промоции, секаков вид на корпоративни настани; реализација на спотови, реклами, виртуелни концерти, тв емисии, хибридни настани итн.
Опремата која ја нудиме ги исполнува сите моментални побарувања на сите интернационални артисти, несомнено дали се работи за едноставен или сложен дизајн.
ДВД ПЛУС нуди широк спектар на конвенционално и интелигентно светло кое секогаш го обновуваме: Clay Paky, Martin, Avolites, Lupo, Lux Solution.
Copyright 2020 DVDPLUS | All Rights Reserved