Видео

ДВД ПЛУС нуди висококвалитетни ЛЕД екрани со различна резолуција и големина, ласерски и обични видео проектори, разновидни уреди за конверзија и контрола на видео сигналот, ТВ екрани, лед стрипови и контрола за истите.
Нашите видео техничари даваат идејни и стручни решенија за реализација на секаков вид продукција. Учествуваат во подготовските на настанот, давање различни совети за дизајнот и реализација на истиот.
Тимот на ДВД ПЛУС е константно присутен на саемите за технологија во Амстердам и во Франкфурт. Секогаш сме во чекор со технологијата и новитетите.
Ние нудиме надворешен и внатрешен лед екран, вклучувајќи ги неговите процесори и миксети.
Брендовите кои ги нудиме: Unillumin, Sony, Led Compass, Analog Way.
Copyright 2020 DVDPLUS | All Rights Reserved