звук

ДВД ПЛУС нуди професионална опрема со врвен квалитет со цел да се задоволат потребите на клиентите. За да се реализира настан потребен е тим со искуство и константно обновување на професионална опрема. Ние располагаме со професионален аудио систем, аудио монитори, дигитални и аналогни миксери, аудио процесори и микрофони.
Нашиот тим од инженери можат да реализираат аудио систем за секаков вид на настан. Нашата компанија инвестираше 
во аудио опрема од едни од водечките брендови за PA системи, JBL VTX V25 System. 
Дел од брендовите со кои работиме: JBL, Sound Craft, Midas, Crown, Shure, Senheizer, DPA, Yamaha и др.
Copyright 2020 DVDPLUS | All Rights Reserved